Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
Onze wereldwondertjes

dagje efteling

vrijdag 28 september zijn we naar de efteling geweest. We hadden nog kaartje van de albert heijn actie een hele tijd geleden. En ja die kaartjes moesten voor 7 november op.

Dus afgelopen vrijdag was de weersvoorspelling goed en zijn we er naartoe vertrokken. Met de auto helemaal vol mensen en spullen kwamen we er iets voor 10 uur aan en het was al hartstikke druk.

Maar eenmaal binnen was er niets van de drukte te merken. We zijn bin binnenkomst meteen links afgeslagen het sprookjesbos in. maar Kiara vond alles eng, zelfs de sprookjesboom waar ze hier thuis bijna elke dag naar kijkt. eenmaal rustig erbij te hebben gestaan vond ze het toch wel interessant en ging ze zelfs op een bankje zitten luisteren naar de verhalen van de boom. Van de acttracties zijn we in droomvlucht geweest, de fata morgana, de slakken treintjes boven het lavenrijk en in de bootjes voor de kinderen. helaas was het carnavalsfestival gesloten ivm onderhoud. Papa en Mama zijn samen nog in een aantal attracties geweest en dan bleven oma en tante anke bij de kids.... Kevin heeft nog ruim een uur in de wandelwagen geslapen. Het langste wat we uiteindelijk hebben moeten wachten was bij de vliegende hollander 15 minuten. Bij alle andere attracties konden we zo doorlopen. dus druk.... helemaal niet!!!Wink

na afloop zijn we pannekoeken wezen eten. Dat hadden we kiara van te voren verteld en ze was er zo happy mee dat in de efteling vaak heeft geroepen pannekoeken eten. maar ja wat we al hadden verwacht.... de kleine meid was hartstikke moe van het rond slenteren en viel dus meteen in de auto in slaap. Het pannekoekenhuis zat misschien 5 minuten rijden van de efteling vandaan, maar kiara was niet meer wakker te krijgen. In het restaurant heeft zij dan ook in de maxi cosi van kevin geslapen en geen kik gegeven. Kevin heeft bij ons aan tafel gezeten en genoten van zijn eigen bordje eten.

Uiteindelijk heeft mama thuis voor kiara nog een pannekoek gebakken en die heeft ze helemaal opgegeten.


Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste babyverhalen

Alle babyverhalen

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Kevin onze kleine duvel

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: