Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
Onze wereldwondertjes

hiep hiep hoera ons mannetje een 1/2 jaar!!

Jeetje wat gaat de tijd toch snel, het is alweer 6 maanden geleden dat hij ons nog gelukkiger maakte. En wat waren wij blij met ´m!!! Ondanks de moeizame start en de problemen in het begin is hij nu zo´n schatje. Hij heeft absoluut zijn gebruiksaanwijzing maar bij het zien van z´n vrolijke koppie en z´n lach smelten we allemaal.

Op het Consultatiebureau was hij met 6 maanden, 67,5 cm en een gewicht van 7,5 kilo!! gewoon netjes, alles net onder het gemiddelde maar groeit wel in de lijn zoals zou moeten. En ja qua groeit gaat het niet zo hard, maar qua ontwikkeling des te sneller. Hij wil niet meer liggen, zit of staat het liefste de hele dag en ja ja hij lijkt echt op zijn mama, want hij wil overal bij zijn!!

Kiara is ook helemaal dol op haar kleine broertje, die houdt ´m ook in de gaten en wil met alles helpen. En Kevin daarentegen vindt het haar van zijn zus helemaal geweldig, vooral eraan trekken. En die zit aandachtig zijn grote zus in de gaten te houden. Er ontgaat ´m helemaal niets.

Het slapen gaat inmiddels stukken beter, we kunnen nu spreken van `doorslapen`. Hij moet nu alleen nog leren overdag boven te slapen, want daar heeft hij nog geen zin in. Maar goed, ook dat komt wel goed.


Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste babyverhalen

Alle babyverhalen

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Kevin onze kleine duvel

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: