Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
Onze wereldwondertjes

weekendje kamperen in Zeist

Ja ja ook wij gaan kamperen, we hebben begin dit jaar een caravan gekocht en gaan daarmee straks op vakantie..... Om te proefdraaien zijn we naar camping de Krakeling in Zeist geweest het weekend van Hemelvaart. Dit is de camping waar Piet en Tineke ook staan, dus die konden ons mooi helpen om de voortent mee op te zetten... Iets wat wij nog nooit hadden gedaan en ja dadelijk in Italie zullen we het toch zelf moeten doen.

We hebben een heerkijk weekend gehad, met uitstekend weer en Kiara en Kevin hebben zich goed vermaakt. Of Kevin het allemaal heeft meegekregen weten we natuurlijk niet die is nog zo klein. Maar hij heeft vaak gespeeld op het kleed in de tent en dan weer op bed, of even lekker in de wipstoel op het gras gezeten. Kiara was helemaal door het dollen heen. We stonden op een grasveld met meerdere kinderen (zij was wel de jongste) maar oh ze deed absoluut niet onder. Ze zich al gauw het halve grasveld over om te bekijken wat de kinderen nu weer aan het doen waren. Van het buurjongentje wilde ze de hele tijd de loopfiets hebben en dat ging haar goed af..

Donderdagochtend zijn we aangekomen en hebben we verder niet veel gedaan, tent opgebouwd, alle spullen uitgepakt en op zijn plaatsgezet... Vrijdag zijn we overdag Zeist in geweest, lekker wat gegeten op het terras, gewinkeld en toen weer naar huis. Zaterdag hebben Piet en Tineke even opgepast en zijn wij naar de campeerwinkel in Zeist gegaan, want we waren er achter gekomen dat een aantal dingen wel handig waren om nog te hebben. Na terugkomst heeft mama Kiara uitgelegd hoe we flesjesvoetbal moesten spelen... nou die flesjes en bal konden gestolen worden. de emmer met water was veel leuker om daar de flesjes in te dompelen. Zaterdagavond hebben we met z'n allen pannenkoeken gebakken en dat was reuze gezellig. Kiara heeft met mama samen de pannekoek mix gemaakt en daarna lekker zitten smullen. Zondag was oma Carla op visite geweest en hebben we een stuk door het bos gewandeld en naar de speeltuin geweest.

Het slapen in de caravan is ons niet tegen gevallen. Kiara heeft van de 4 nachten, 2 nachten in haar eigen bed (onderste bed van het stapelbed) geslapen en 2 nachten bij ons in bed. De kids lagen bij mama en papa op het stapelbed. Dus dat slapen komt straks wel goed in Italie... Kevin daar en tegen heeft heel slecht geslapen en nu nog steeds is hij rond 4 uur wakker, dus ja het zijn weer hele korte nachtjes voor ons.

Ja het was zeker voor herhaling vatbaar, dus op naar Italie!!!Laughing


Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste babyverhalen

Alle babyverhalen

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Kevin onze kleine duvel

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: