Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
Onze wereldwondertjes

zwemmen in Oss

We zijn een paar uurtjes in het zwembad in Oss wezen zwemmen. Kiara is echt een waterrat en riep al zo lang dat ze weer eens wilde zwemmen.. en aangezien het die zaterdag toch niet echt mooi weer was, zijn we s'ochtend som 10.15 uur weggereden richting het zwembad in Oss. Toen we daar aankwamen was Kiara al helemaal door het dollen heen en riep maar zwemmen, zwemmen... ze begon zelfs al helemaal te huilen toen ze niet meteen het zwembad in mocht, maar Ik haar eerst uit moest leggen dat we nog moesten omkleden en ze haar bikini aan moest trekken voordat we konden gaan zwemmen. Nou dat moest natuurlijk zo snel mogelijk!!

In het zwembad kon je kiezen tussen de ingang voor het golfbad en de ingang voor het berenbad. Echt ideaal want het berenbad in voor de kleinere kids en is dus helemaal afgesloten van het grote golfbad. Dus eigenlijk kunnen ze daar ingestoord rondlopen want ze kunnen toch niet bij het diepe water komen. Ze hebben 2 glijbanen een grote en een kleine, van allebei is ze afgeweest. De hele dag is ze in het water geweest, het was huilen toen ze van mij wat moest komen eten. Uiteindelijk deed ze dat wel maar ze wist niet hoe snel ze alles op moest eten om weer te kunnen gaan zwemmen.

Kevin is ook even het water in geweest, die is vergeleken bij Kiara volgens mij helemaal geen waterrat. dan vergelijk ik het met de leeftijd die kiara destijds had. Kevin ligt muisstil in het water en heeft echt zoiets van wat gebeurd mij nou..... Maar huilen doet ie ook weer niet!!!

Eenmaal afgedroogd in de box in het zwembad was hij zich goed aan het vermaken met het speelgoed wat we hadden meegenomen. Om 2 uur zijn we weer naar huis gegaan en was het een rustig ritje naar huis, beide kids lagen meteen te slapen.


Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste babyverhalen

Alle babyverhalen

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Kevin onze kleine duvel

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: