Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
Onze wereldwondertjes

hiep hiep hoera ons mannetje een 1/2 jaar!!

Jeetje wat gaat de tijd toch snel, het is alweer 6 maanden geleden dat hij ons nog gelukkiger maakte. En wat waren wij blij met ´m!!! Ondanks de moeizame start en de problemen in het begin is hij nu zo´n schatje. Hij heeft absoluut zijn gebruiksaanwijzing maar bij het zien van z´n vrolijke koppie en z´n lach smelten we allemaal.

Op het Consultatiebureau was hij met 6 maanden, 67,5 cm en een gewicht van 7,5 kilo!! gewoon netjes, alles net onder het gemiddelde maar groeit wel in de lijn zoals zou moeten. En ja qua groeit gaat het niet zo hard, maar qua ontwikkeling des te sneller. Hij wil niet meer liggen, zit of staat het liefste de hele dag en ja ja hij lijkt echt op zijn mama, want hij wil overal bij zijn!!

Kiara is ook helemaal dol op haar kleine broertje, die houdt ´m ook in de gaten en wil met alles helpen. En Kevin daarentegen vindt het haar van zijn zus helemaal geweldig, vooral eraan trekken. En die zit aandachtig zijn grote zus in de gaten te houden. Er ontgaat ´m helemaal niets.

Het slapen gaat inmiddels stukken beter, we kunnen nu spreken van `doorslapen`. Hij moet nu alleen nog leren overdag boven te slapen, want daar heeft hij nog geen zin in. Maar goed, ook dat komt wel goed.

weekendje kamperen in Zeist

Ja ja ook wij gaan kamperen, we hebben begin dit jaar een caravan gekocht en gaan daarmee straks op vakantie..... Om te proefdraaien zijn we naar camping de Krakeling in Zeist geweest het weekend van Hemelvaart. Dit is de camping waar Piet en Tineke ook staan, dus die konden ons mooi helpen om de voortent mee op te zetten... Iets wat wij nog nooit hadden gedaan en ja dadelijk in Italie zullen we het toch zelf moeten doen.

We hebben een heerkijk weekend gehad, met uitstekend weer en Kiara en Kevin hebben zich goed vermaakt. Of Kevin het allemaal heeft meegekregen weten we natuurlijk niet die is nog zo klein. Maar hij heeft vaak gespeeld op het kleed in de tent en dan weer op bed, of even lekker in de wipstoel op het gras gezeten. Kiara was helemaal door het dollen heen. We stonden op een grasveld met meerdere kinderen (zij was wel de jongste) maar oh ze deed absoluut niet onder. Ze zich al gauw het halve grasveld over om te bekijken wat de kinderen nu weer aan het doen waren. Van het buurjongentje wilde ze de hele tijd de loopfiets hebben en dat ging haar goed af..

Donderdagochtend zijn we aangekomen en hebben we verder niet veel gedaan, tent opgebouwd, alle spullen uitgepakt en op zijn plaatsgezet... Vrijdag zijn we overdag Zeist in geweest, lekker wat gegeten op het terras, gewinkeld en toen weer naar huis. Zaterdag hebben Piet en Tineke even opgepast en zijn wij naar de campeerwinkel in Zeist gegaan, want we waren er achter gekomen dat een aantal dingen wel handig waren om nog te hebben. Na terugkomst heeft mama Kiara uitgelegd hoe we flesjesvoetbal moesten spelen... nou die flesjes en bal konden gestolen worden. de emmer met water was veel leuker om daar de flesjes in te dompelen. Zaterdagavond hebben we met z'n allen pannenkoeken gebakken en dat was reuze gezellig. Kiara heeft met mama samen de pannekoek mix gemaakt en daarna lekker zitten smullen. Zondag was oma Carla op visite geweest en hebben we een stuk door het bos gewandeld en naar de speeltuin geweest.

Het slapen in de caravan is ons niet tegen gevallen. Kiara heeft van de 4 nachten, 2 nachten in haar eigen bed (onderste bed van het stapelbed) geslapen en 2 nachten bij ons in bed. De kids lagen bij mama en papa op het stapelbed. Dus dat slapen komt straks wel goed in Italie... Kevin daar en tegen heeft heel slecht geslapen en nu nog steeds is hij rond 4 uur wakker, dus ja het zijn weer hele korte nachtjes voor ons.

Ja het was zeker voor herhaling vatbaar, dus op naar Italie!!!Laughing

zwemmen in Oss

We zijn een paar uurtjes in het zwembad in Oss wezen zwemmen. Kiara is echt een waterrat en riep al zo lang dat ze weer eens wilde zwemmen.. en aangezien het die zaterdag toch niet echt mooi weer was, zijn we s'ochtend som 10.15 uur weggereden richting het zwembad in Oss. Toen we daar aankwamen was Kiara al helemaal door het dollen heen en riep maar zwemmen, zwemmen... ze begon zelfs al helemaal te huilen toen ze niet meteen het zwembad in mocht, maar Ik haar eerst uit moest leggen dat we nog moesten omkleden en ze haar bikini aan moest trekken voordat we konden gaan zwemmen. Nou dat moest natuurlijk zo snel mogelijk!!

In het zwembad kon je kiezen tussen de ingang voor het golfbad en de ingang voor het berenbad. Echt ideaal want het berenbad in voor de kleinere kids en is dus helemaal afgesloten van het grote golfbad. Dus eigenlijk kunnen ze daar ingestoord rondlopen want ze kunnen toch niet bij het diepe water komen. Ze hebben 2 glijbanen een grote en een kleine, van allebei is ze afgeweest. De hele dag is ze in het water geweest, het was huilen toen ze van mij wat moest komen eten. Uiteindelijk deed ze dat wel maar ze wist niet hoe snel ze alles op moest eten om weer te kunnen gaan zwemmen.

Kevin is ook even het water in geweest, die is vergeleken bij Kiara volgens mij helemaal geen waterrat. dan vergelijk ik het met de leeftijd die kiara destijds had. Kevin ligt muisstil in het water en heeft echt zoiets van wat gebeurd mij nou..... Maar huilen doet ie ook weer niet!!!

Eenmaal afgedroogd in de box in het zwembad was hij zich goed aan het vermaken met het speelgoed wat we hadden meegenomen. Om 2 uur zijn we weer naar huis gegaan en was het een rustig ritje naar huis, beide kids lagen meteen te slapen.

Daar is ie dan ons 2de wondertje

Wat duurt wachten toch lang.....

26 december 2012 was ik uitgerekend. We hadden gehoopt dat het voor de kerst zou komen. Toen het stil bleef in mijn buik, hoopte we dan maar na de kerst maar toch wel voor oud en nieuw. Ook deze datum ging voorbij en het bleef stil in mijn buik. Met 40 weken en 3 dagen zijn we naar het ziekenhuis geweest, omdat ik de kleine niet veel meer voelde en vreselijke hoofdpijn had. In het CWZ zijn we helemaal nagekeken, een echo en CTG scan wezen uit dat alles goed was en onze kleine uk het nog prima na zijn zin had in mijn buik.

Uiteindelijk op 1 januari 2012 braken s'middags om 14.45 uur mijn vliezen. Nadat kiara wakker was geworden van haar middagslaapje hebben opa en oma haar opgehaald. Want wij wisten niet hoe lang het ging duren en wilde haar niet midden in de nacht wakker maken voor het geval dat. Het was voor mij heel moeilijk om kiara weg te laten gaan. Heb dan ook tranen met tuiten gehuild... ik wist wel dat ze in goede handen was, maar het was meer het gevoel dat zij niet wist wat er komen ging. Ze ging nu alleen weg maar zou nooit meer alleen zijn. Frown 

Bij Kiara duurde de totale bevalling 22 uur, dus hoopte dat het deze keer sneller zou gaan.

Om 01.00 uur s'nachts hebben we de Verloskundige gebeld met flinke weeen, om de 5 minuten. Toen bleek dat ik al 2 cm ontsluiting had, een uur later 4 en weer een uur later 8 cm... Na 15 minuten had ik volledige ontsluiting en mocht ik op bed komen liggen voor het laatste gedeelte. Om 04.05 uur ben ik gaan persen en om 04.17 uur is ons wondertje geboren.

We wisten niet wat het geslacht was, het was dan ook een totale verrassing dat we zagen dat we een zoon hadden. We hebben beide gehuild van blijdschap. we waren er zo vanuit gegaan dat dit ook weer een meisje zou zijn!!! We hebben een zoonLaughing

KEVIN MARTINUS PETRUS MEEUWSEN geboren op 2 januari 2012, 51 cm en een gewicht van 4265 gram.

« Vorige pagina

Laatste babyverhalen

Alle babyverhalen

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Kevin onze kleine duvel

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: